Medlems biografi

Her er en lille beskrivelse og foto af nogle af klubens medlemmer.

Bemærk foto af medlemmer er ikke et udtryk for medlemmernes formåen mht. portrætfoto. Pasfoto er primært medtaget af hensyn til nye medlemmer og ikke alle foto helt “up to date”.

erik_kjaerErik Kjær

Initiativtager til opstart af Hobro Fotoklub

 

 

 

 

Ib Meyer Christensen Ib Meyer Christensen

 

 

 

 

Jens Thomasen

Født i 1957. Har i mere end 25 år haft foto som interesse. Dyrker for tiden landskab og naturen i billeder. Jeg søger altid at forny mit eget billedsprog med at eksperimenterer med mine billeder, men også ved at se på andres billeder, herved får jeg en masse inspiration.

 

 

 

psPreben Schmidt

Født 1953. Jeg har siden drengeårene interesseret mig for fotografering. Har løbende gennem årene fulgt med i den tekniske udvikling indenfor kameraer og har nu i de senere år sprunget på den digitale vogn. Fotograferer primært indenfor natur, teknik og arkitektur.

 

 

 

 

Per Borring Per Borring

Jeg er født 1966. Min fotointeresse begyndte tilbage i folkeskolen med valgfaget fotolære, men i mange år derefter blev det kun til ferie og festfotografering, vel nok lidt på grund af ”klik” prisen pr. billede. Tilbage i 2002 fik jeg mit første digitale ”compact” kamera og i 2009 voksede min interesse for digitalfotografering og i 2010 blev det første spejlreflekskamera indkøbt. I øjeblikket fotograferer jeg næsten alt, hvad der kan fotograferes, dog mest natur, forskellige events.

 

 

Torben DissingTorben Dissing

 

 

 

 

 

Walter Johannesen

Walter Johannesen

 

 

 

FrodeFrode Vesterby Knudsen

 

 

Info til medlemmer

På denne side skrives kun navn, og der indsættes et pasfoto, højde 133 pixel.

En kort beskrivelse er ønskelig – men ingen betingelse

Vil du have medtaget telefon, e-mail eller link til egen hjemmeside, skal du meddele det.

Personfølsomme oplysninger kommer ikke på denne side. Oplyses der adresse, telefonnummer eller e-mail, vil det kun ske ifølge aftale med det pågældende medlem.

Medlemslisten kommer ikke på vores hjemmeside. Du modtager den pr. mail.