Storm, blæst eller brise

Det var en fornøjelse at se hvordan det gik med vores første rigtige konkurrence. Pointgivningen så ud til at gå rimelig problemfrit, og førte frem til en klar vinder, og to der lå meget tæt som to og tre – med et hul ned til de næste.

Jeg er imponeret over skalen for pointgivningen. Når jeg kigger på mine egne pointgivninger, så er jeg positivt overrasket over effekten af opdelingen. Det betød – til min overraskelse – at billeder jeg mere umiddelbart havde sympati for fik en lavere totalkarakter end billeder, jeg følte mig knap så betaget af. Forklaringen var oplagt. Vægtningen af teknik og mere objektive kriterier tog overhånd og gav en mere balanceret totalvurdering.

Med denne erfaring kan jeg kun anbefale, at vi i fremtiden gør brug af tilsvarende opdelt vurdering. Det vil med rette justere bedømmelsen fra at være “for” subjektiv, hos bedømmere som mig.

Tak for deltagelse, og ikke mindst for den oplevelse jeg har haft, nemlig at det en udfordring ud over det sædvanlige at vise vindens dynamik i et still-billede. Jeg glæder mig til det også lykkes for mig! Jeg fik inspiration og provokation til fortsatte forsøg i alle billederne!

/Thomas

8 medlemmer deltog i konkurrencen.

200704192033IMG_8959-Edit

Jens Stadsgaard, 1. plads

 

Vind

Preben Schmidt

 

2010-10-03-07, Vesterhavet, blaest-800 - 5348

Erik Kjær

 

330-007-08_1-800

Jens Thomasen